Mijn ervaringen

Mijn naam is Anita Eijkenaar (1965) en ik heb ruim 15 jaar diverse functies binnen een verzekeraar verricht. Daar heb ik diverse verzekeringsgerichte- en communicatieve opleidingen gevolgd en na een ongeval heb ik de opleiding tot Arbeidsdeskundige gevolgd, gericht op Arbeidsongeschiktheid Zelfstandig Ondernemers (AOV) en Letselschade.

Vanaf 2000 heb ik als Arbeidsdeskundige veel ervaring opgedaan binnen de Arbodienstverlening, AOV en Letselschade. Vanaf 2011 ben ik als zelfstandige werkzaam en heb ik een Arbeidsdeskundige Maatschap en een Multidisciplinair Overleg opgericht en diverse coach opleidingen gevolgd. Als trainer en docent ben ik gevraagd om mijn kennis en ervaring op het arbeidsdeskundige gebied te delen met bedrijven, arbeidsdeskundigen en artsen in opleiding.

Ik geloof er in dat werk, betaald of onbetaald, zingevend is en dat het bijdraagt aan ons welzijn en tot wie we zijn. Dat maakt dat mijn werk mij als arbeidsdeskundige voldoening geeft: ik ervaar dat ik iets kan toevoegen.

Als begeleider van mensen met Letselschade heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld, waarbij de mens, als ook het beperken van schade, centraal staat. Hierbij staat de mens, niet de wet- en regelgeving, op de voorgrond. Door creativiteit, inventiviteit en het zoeken naar c.q. vinden van mogelijkheden ontstaat menselijk maatwerk, toegespitst op de cliƫnt.

In 2022 heb ik ervoor gekozen om enkel als Expert binnen de Letselschade te gaan werken. Binnen de Letselschade kan ik mijn kwaliteiten: creativiteit en oplossingsgerichtheid optimaal benutten om te komen tot de best mogelijke oplossing voor alle partijen.

Door jarenlange ervaring heb ik een breed netwerk opgebouwd met uiteenlopende professionals. Er is samenwerking en overleg met multidisciplinaire trainingscentra, sportcoaches, psychologen, ergotherapeuten, medisch adviseurs, advocaten en diverse paramedici. Daarnaast werk ik samen met collega arbeidsdeskundigen binnen de letselschade.