Henk: (examinator CBR)

1 + 1 = 3
Na een behoorlijke kop/staart aanrijding was mijn diagnose “Whiplash”. Ik kwam in een multidisciplinaire begeleiding terecht (fysiotherapeut, psycholoog, re-integratie deskundige). Deze begeleiding stopte na 4 maanden en daarna stond ik er alleen voor. Via mijn letselschade advocaat kwam ik in contact met Anita Eijkenaar “Register arbeidsdeskundige”.

Zonder af te doen aan alle specialisten, deskundigen en artsen, ging toen een wereld voor mij open. Omdat ze geen “partij” is kan ze volledig onafhankelijk en objectief haar werk doen. Met als doel je weer volledig, duurzaam, in je eigen functie en binnen de tijd die jij nodig bent weer aan het werk te krijgen. En dit is haar bij mij prima gelukt! Ze is samen met mij, tussen al mijn beperkingen door, op zoek gegaan naar mogelijkheden.

Waarbij ik als cliënt steeds het middelpunt bleef waar alles om draait. Niet alleen werk, maar zeker ook privé. Dit resulteerde onder andere in opbouwschema’s die klopten. Als ik te snel wilde stond ze op de rem, als ze mogelijkheden zag gaf ze gas. Ook nam ze een belangrijk deel van de communicatie over wat mij een stuk extra rust gaf waardoor ik mij nog beter kon focussen op mijn herstel. Ik heb Anita leren kennen als een zeer professionele en betrokken vakvrouw en dat zorgt voor synergie.