Ysebrand: (senior docent Transport en Logistiek)

In de nacht van 16-17 oktober 2009 veranderde mijn leven in 1 seconde. Ik werd van achter aangereden waardoor mijn auto in het rond draaide en mijn bindweefsel scheurde van mijn ruggenwervel.

Van een gezonde sterke 40-er ineens thuis, waarbij ik niet meer lang kon zitten, kon staan of lopen. Door mijn letselschade advocaat werd Anita ingeschakeld om mee te kijken wat er nog voor een mogelijkheid was om alsnog weer aan het arbeidsproces deel te kunnen nemen.

Het grootste deel van mijn carrière had ik doorgebracht in de diverse onderdelen van de Transport & Logistiek. Aangezien ik in mijn vrije tijd bij de kerk veel jeugdwerk deed kwam Anita met het idee om eens te kijken of een baan als docent bij een mbo-opleider niet iets voor mij was.

Met haar hulp en inzet ben ik toen een proces in gegaan van snuffelstage, assessment, studie en leerwerkperiode. Inmiddels ben ik nu reeds ruim 11 jaar docent logistiek en ik vind het geweldig. terugkijkend zit ik nu zelfs beter op mijn plek dan voor het ongeval. Zonder Anita was ik zelf nooit op dit idee gekomen en zonder haar begeleiding in het gehele proces was dit ook nooit tot stand gekomen.

Naast de professionele aanpak is Anita daarnaast ook nog eens heel menselijk betrokken bij haar cliënten wat de samenwerking nog veel beter maakte voor mij. Natuurlijk is het zo dat je er zelf er ook energie in moet steken als je na zo’n impact van je leven weer aan de slag moet, maar met een professional als Anita aan je zij wordt het wel een stuk makkelijker en zorgt het ook voor een betere stimulans om zaken echt op te pakken.

.