Cliënt Ervaringen

Christian: (uitvoerder)

Juli 2018 heb ik een motorongeluk gehad met blijvend letsel. Door de letselschadeadvocaat werd Anita ingeschakeld om samen met mij te kijken naar mogelijke revalidatietrajecten en arbeidsmogelijkheden. 

Door het blijvende letsel kon ik mijn oude functie niet meer uitvoeren. Na het revalidatietraject heeft Anita meegezocht naar een passende opleiding, gezorgd dat de opleiding door de aansprakelijke verzekeraar betaald werd en gesprekken gevoerd met mijn werkgever. Resultaat is een nieuwe, zelfs leukere functie bij mijn huidige werkgever. 

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met de (nog steeds) geboden begeleiding. Ruime expertise, goede communicatie en een fijne persoonlijke benadering. Ik ben erg blij met de tot nu toe behaalde resultaten. Anita is echt een aanrader. 

Rianne: (zelfstandige)
Na een auto-ongeluk op de A28 kwam mijn leven tot stilstand. Even kon ik niets meer, en ik had geen idee hoe ik mijn lijf en leven weer terug kon krijgen. 

Lees meer..

Mirte: (diëtist)
Tijdens mijn herstelperiode na een ongeval ben ik met Anita in contact gekomen. Ik heb het arbeidsdeskundige begeleidingstraject tijdens mijn re-integratie als

Lees meer….

Ysebrand: (senior docent Transport en Logistiek)
In de nacht van 16-17 oktober 2009 veranderde mijn leven in 1 seconde. Ik werd van achter aangereden waardoor mijn auto in het rond draaide en mijn

Lees meer

Annet: (preventie assistent)
Een aantal jaren geleden heb ik een best behoorlijk auto-ongeluk gehad. Ik liep een whiplash op en kon mijn werk niet meer doen.

Lees meer

Joyce: (administratief medewerker)
Na een verkeersongeval heb ik whiplash klachten gekregen. Mijn herstel en re-integratie verliep moeizaam. Lees meer

Henk: (examinator CBR)

1 + 1 = 3
Na een behoorlijke kop/staart aanrijding was mijn diagnose “Whiplash”. Ik kwam in een multidisciplinaire begeleiding terecht.

Lees meer

John ( ex lasser)

Door een bedrijfsongeval op het werk. Viel daardoor in zeer diepe put van psychische klachten.

Lees meer